ساپورت در Simplify 3D
- مقالات آموزشی, آموزش, اسلایسر
- 12/05/2023
- بروزرسانی: 15 می 2023
از مجسمههای جالب گرفته تا قطعات پیچیده صنعتی, پرینت سه بعدی به ما امکان پرینت انواع قطعات خاص را میدهد. متاسفانه, پرینترهای سه بعدی امکان سرپیچی از نیروی گرانش یا پرینت روی هوا را ندارند. بیشتر پرینترهای سطح ابتدایی با اکسترود کردن متریال کار میکنند, در حالی که این کار مزایای زیادی از نظر هزینه و ایمنی دارد, دارای محدودیتهایی نیز میباشد. ساخت قطعهای با برآمدگیهای شدید, قوس یا زوایای کم عمق میتواند یک چالش باشد. ساپورت (Support), پرینت این مدلها را ممکن میکند.
حالا چگونه میتوانید بفهمید که یک پرینت, نیاز به ساپورت دارد؟ نیاز به ساپورت بسته به نوع پرینتر و ارتفاع لایه متفاوت است. بیشتر اوقات, اگر قطعه بیش از 45 درجه برآمدگی داشته باشد, ساپورت مورد نیاز است. در این شرایط, لایهها ممکن است بدشکل شوند یا تاب بردارند زیرا چیزی زیرشان نیست. در صورتی که دیوارههای جانبی پرینت به حالت عمودی (0 درجه) نزدیک باشند یا برآمدگیها حدود 90 درجه باشند, هر لایه توسط لایهی قبلی پشتیبانی میشود, پس نیازی به پشتیبانی اضافه یا ساپورت نیست
اگر به درستی تنظیم شده باشد, ساپورت بعد از پرینت قطعه به آسانی جدا میشود و تقریباً هیچ ردی از خودش نمیگذارد. در ادامه به شما آموزش میدهیم تا چگونه بر روی برآمدگیها ساپورت بزنید و چگونه در نرمافزار اسلایسر Simplify 3D از ساپورت خودکار استفاده کنید.
نحوهی استفاده از ساپورت در برآمدگیها
انجام یک تست اورهنگ (Overhang) راه خوبی برای یاد گرفتن زوایایی که نیاز به ساپورت ندارند میباشد. این تست پرینت اورهنگ, همانطور که در تصویر میبینید, دارای یک سری زاویه است که نشان میدهد پرینتر تا کجا میتواند بدون نیاز به ساپورت پرینت بگیرد. نتایج این تست به شما کمک میکند تا زاویهای که بعد از آن نیاز به ساپورت پیدا میکنید را ببینید و با کمک آن در نرمافزار Simplify 3D ساپورتهای خود را رسم کنید.
چگونه بهصورت خودکار ساپورت بزنیم؟
نرمافزار Simplify 3D به راحتی کار در اضافه کردن, حذف کردن و بهصورت دلخواه گذاشتنِ ساپورت معروف است. اگرچه راههای زیادی برای ایجاد ساپورت در نرمافزار Simplify 3D وجود دارد, آیکون Customize Support Structures بهترین مکان برای شروع میباشد. همانطور که در تصویر روبرو میبینید, از نوار سمت راست میتوانید روی آن کلیک کنید.
با استفاده از این ابزار شما میتوانید:
نوع ساپورت را انتخاب کنید: آپشن پیشفرض برای اکثر پرینتهایی که به ساپورت نیاز دارند, Normal میباشد. برای مشاهدهی آموزشهای پیشرفته در این مورد, به این لینک مراجعه کنید.
تنظیم Support Pillar Resolution: این تنظیمات عرض ستونهای ساپورت را مشخص میکند. 4 میلیمتر پیشفرض آن است. پرینتهای با جزئیات, به عرض کمتری مثلاً در حدود 1 یا 2 میلیمتر نیاز دارند. دقت کنید که ساپورتهای نازکتر, شکنندهتر هستند و این امکان وجود دارد که در هنگام پرینت بشکنند.
تنظیم Max Overhang Angle: نتایج تست اورهنگ را بهیاد دارید؟ میتوانید از آن برای تنظیم Max Overhang Angle استفاده کنید. پیشنهاد ما عددی است که 5 درجه از نتیجه تست شما کمتر باشد. برای مثال, اگر پرینتر شما در 50 درجه دچار مشکلاتی در پرینت شد, تنظیمات Max Overhang Angle را روی 45 درجه بگذارید.
بر روی Generate Automatic Supports کلیک کنید: نرمافزار Simplify 3D مدل را آنالیز میکند و ساختارهای ساپورت لازم را میسازد. ساپورتها در رنگ نارنجی تیره بر روی مدل شما پدیدار میشوند.
بعد از اینکه با تنظیمات بالا, ساپورت خودکار را اعمال کردید, نرمافزار Simplify 3D به شما امکان تنظیم ساپورت بهصورت دلخواه را میدهد. درحالی که این نرمافزار در زدن ساپورت خودکار فوقالعاده قوی است, گاهی اوقات شاید بخواهید در بعضی مناطق ساپورت را کمتر یا بیشتر کنید. شما میتوانید در مناطقی که حس میکنید احتمالاً خراب میشوند ساپورت بیشتری بزنید, و ساختار ساپورت را در مناطقی که فکر میکنید ساپورت زیادی دارند, حذف کنید.
ساپورتها نقش عظیمی در موفقیت مدلهای شما ایفا میکنند. یاد گرفتن نحوهی استفاده از تست اورهنگ و فعال کردن ساپورت خودکار به شما کمک میکند تا مدلهایتان را با کیفیتی که حتی در تصوراتتان نمی گنجد, پرینت کنید!
حالا که شما یک راه سریع برای اعمال ساپورت بهصورت خودکار در نرمافزار Simplify 3D آموختید, میتوانید مهارتهای پرینتسه بعدی خود را با بررسی مقالات ما افزایش دهید.
منبع مقاله: